• Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива

Компанія презентувала нове міндобриво Нітроамофоска-М NPK  8:20:25 на виставці «Зернові технології 2020»

Компанія «Тетра-Агро» взяла участь у виставці «Зернові технології 2020» – найбільшій міжнародній виставці інноваційних рішень в зерновому господарстві. Серед  представленої продукції, компанія вперше презентувала свою новинку – Нітроамофоска-М NPK 8:20:25. Це нове мінеральне добриво, що містить важливі макро- та мікроелементи та підходить для всіх типів ґрунту. 

 

«Тетра-Агро» відома виробництвом мінерального добрива Нітроамофоска-М  NPK 9:18:22, яке підходить для кислих ґрунтів. Цього року компанія випустила новий тип добрива, який підходить для всіх типів ґрунту:

 

«Часто до нас звертаються аграрії, які мають у своєму господарстві як кислі ґрунти, так і ділянки з нейтральним рівнем pH. Тому маючи попит, ми запустили у виробництво мінеральне добриво, які підходить для всіх типів ґрунту – розповів співвласник компанії Сергій Прокопенко. – Особливість мінерального добрива Нітроамофоска-М NPK 8:20:25 у тому, що воно містить три форми фосфору: розчинний у мінеральних кислотах, нейтральному розчині цитрату амонію та у воді. Внесення цього добрива насичує ґрунт необхідними макро- та мікроелементами, завдяки чому збільшує врожайність».

 

Додамо, що мінеральне добриво Нітроамофоска-М NPK 8:20:25 підходить для підвищення врожайності та повноцінного живлення усіх сільськогосподарських культур. Добриво доступне для замовлення у біг-бегах (1 т).

 

Добриво містить:

 20 % загального фосфору

 16% фосфору, розчинного в нейтральному розчині цитрату амонію та воді

 7% фосфору розчинного у воді

 25% калію

 8% азоту

 10% кальцію

 3% сірки

 0,5% магнію

 0,6 заліза%.

 

Читайте також:  «Обгрунтування ефективності застосування фосфоритів з вмістом Р2О5 лимонорозчинної форми» .

Тетра-Агро, виставка «Зернові технології 2020»
Тетра-Агро, виставка «Зернові технології 2020»
нітроамофоска комплексне добриво