• Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива

Лінійка міндобрив «Нітроамофоска-М» поповнилися двома NPK з підвищеним вмістом сірки

Українська компанія «Тетра-Агро» на запит від аграріїв розширила асортимент комплексних мінеральних добрив. Лінійка азотно-фосфорно-калійного добрива «Нітроамофоска-М» поповнилася двома формулами з підвищеним вмістом сірки: NPK 3:10:30 (Ca:S) 15:10 та NPK 5:15:20 (Ca:S) 20:8.

«Ми неодноразово отримували від аграріїв запит щодо збільшеного вмісту сірки. Адже є низка культур, які її потребують більше, до прикладу, соя та ріпак. Власне на цей запит, ми зробили дві нові комбінації: NPK 3:10:30 (Ca:S) 15:10 та NPK 5:15:20 (Ca:S) 20:8. Ці формули забезпечать рослини сіркою на період вегетації», – розповідає директор компанії Сергій Прокопенко.

Як пояснює Сергій Прокопенко, у обох комбінаціях підвищений вміст сірки, однак нова «Нітроамофоска-М» NPK 5:15:20 (Ca:S) 20:8 більш зрівноважена по фосфору та калію. Водночас NPK 3:10:30 (Ca:S) 15:10 розроблена для ґрунтів ще й з підвищеною вимогою до калію.

Зазначимо, підприємство реалізовує ці добрива аграріям напряму і через дистриб'юторів. Компанія плідно співпрацює з Львівським національним аграрним університетом. Якість та ефективність добрив «Тетра-Агро» перевірена науковцями в лабораторних умовах. Зокрема фахівці численними науковими дослідженнями підтвердили, що використання «Нітроамофоски-М» збільшує врожай на 30-70%.

Нагадаємо, «Нітроамофоска-М» забезпечує повноцінне живлення всіх агрокультур. Внесення цього добрива насичує ґрунт необхідними макро- та мікроелементами. Добриво забезпечує життєдіяльність рослин на будь-якій стадії розвитку та відрізняється високою ефективністю і швидкодією. Виготовляється у вигляді гранул, що містять одразу три компоненти: азот, фосфор та калій.