• Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива

«Тетра-Агро» представила новинки NPK на міжнародній виставці

У столиці відбулась міжнародна виставка «АгроВесна. Зернові технології 2022», яка проходила 15-17 лютого. Це наймасштабніша подія початку року в аграрній сфері України. Наша компанія цьогоріч представила розширення лінійки комплексних мінеральних добрив «Нітроамофоска-М» та дві новинки – добрива зі збільшеним вмістом сірки: NPK 3:10:30 (Ca:S) 15:10 та NPK 5:15:20 (Ca:S) 20:8. 

 

«Завдяки попиту аграріїв на якісні вітчизняні добрива, щороку ми розширюємо портфель «Нітроамофоска-М». Цього року на численні прохання українських аграріїв ми спеціально розробили дві нові комбінації NPK зі збільшеним вмістом сірки. Тепер лінійка компанії складає 7 видів NPK з різним вмістом та співвідношенням корисних елементів. Ми виробляємо мінеральні добрива, що ефективно працюють на різних ґрунтах”, - зазначив директор «Тетра-Агро» Сергій Прокопенко.

 

За результатами виставки наша команда повернулася додому з чітким розумінням, що українські аграрії зацікавлені в якісних вітчизняних NPK. Ми показали оновлений асортимент добрив та напрацювали нові домовленості про партнерство. 

 

Зазначимо, на виставці «АгроВесна. Зернові технології 2022» новітні технології агросектору продемонстрували понад 300 компаній-учасниць. Серед іноземних гостей були представники Данії, Великобританії, Німеччини, Франції та інших держав.