• Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива

«Тетра-Агро» представить оновлену лінійку NPK на міжнародній виставці «АгроВесна 2021»

Розпочинаємо новий аграрний сезон разом! Цього тижня компанія «Тетра-Агро» представить новий асортимент комплексного мінерального добрива «Нітроамофоска-М» на виставці «АгроВесна» (стенд №1A 115). Нагадаємо, це найбільша міжнародна виставка інноваційних рішень в агросекторі, яка проходитиме 16-18 лютого у Києві.

Високоефективне комплексне азотно-фосфорно-калійне добриво «Нітроамофоска-М» тепер представлене у таких формулах: NPK 9:18:22, NPK 8:20:25, NPK 15:15:15, NPK 7:17:21, NPK 16:16:16. На виставці аграрії матимуть можливість ознайомитися з оновленим асортиментом добрива, отримати консультацію наших висококваліфікованих спеціалістів та домовитися про партнерство. Наш стенд №1A 115.

«Наша компанія відома мінеральним добривом Нітроамофоска-М NPK 9:18:22, яке підходить для кислих ґрунтів. Та останнім часом ми отримували багато запитів від аграріїв, які мають у своєму господарстві як кислі ґрунти, так і ділянки з нейтральним рівнем pH. Тому ми розширили виробництво мінерального добрива, які підходить для всіх типів ґрунту. Відтепер у лінійці нашого міндобрива є NPK з різним вмістом та співвідношенням елементів мінерального живлення (азоту, фосфору та калію). Власне оновлений асортимент презентуватимемо на виставці», – розповідає директор «Тетра-Агро» Сергій Прокопенко.

Довідка:

Міжнародна виставка «АгроВесна 2021» проходитиме у м. Київ з 16 по 18 лютого 2021 року. Виставка об’єднує фахівців у галузях зернового господарства, тваринництва, птахівництва та плодоовочевої галузі. «АгроВесна 2021» включає 3 міжнародні виставки: «Зернові технології», Agro Animal Show та «Фрукти. Овочі. Логістика», що представляють широкий спектр рішень для всіх сфер агробізнесу. Учасниками виставок стануть понад 250 компаній. Австрія, Данія, Німеччина, Нідерланди та Франція будуть представлені Національними експозиціями.