• Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива

«Тетра-Агро» розширила асортимент NPK

Компанія «Тетра-Агро» розширила асортимент та збільшила потужності для виробництва українських комплексних мінеральних добрив. Відтепер у лінійці міндобрива «Нітроамофоска-М» є NPK з різним вмістом та співвідношенням елементів мінерального живлення (азоту, фосфору та калію).

Високоефективне комплексне азотно-фосфорно-калійне добриво «Нітроамофоска» тепер представлене у таких формулах: NPK 9:18:22, NPK 8:20:25, NPK 15:15:15, NPK 7:17:21, NPK 16:16:16.

 

«Донедавна нашим флагманським продуктом була Нітроамофоска-М NPK 9:18:22, яке спеціально розроблене для ґрунтів з підвищеною кислотністю. Це унікальний продукт, аналогу в Україні немає, – розповідає директор компанії Сергій Прокопенко. – Торік наша команда розробила та випустила на ринок NPK 8:20:25, особливість в тому, що воно містить три форми фосфору: розчинний у мінеральних кислотах, нейтральному розчині цитрату амонію та у воді. Це добриво підходить вже для різних типів ґрунтів. Завдяки цьому ми значно розширили географію діяльності».

 

Тепер «Нітроамофоска-М» поповнилася ще трьома формулами: NPK 15:15:15, NPK 7:17:21, NPK 16:16:16. Підприємство реалізовує ці добрива аграріям напряму і через дистриб'юторів.

Зазначимо, компанія плідно співпрацює з Львівським національним аграрним університетом. Якість та ефективність добрив «Тетра-Агро» перевірена науковцями в лабораторних умовах. Зокрема фахівці численними науковими дослідженнями підтвердили, що використання «Нітроамофоски-М» збільшує врожай на 30-70%.

Нагадаємо, «Нітроамофоска-М» забезпечує повноцінне живлення всіх агрокультур. Внесення цього добрива насичує ґрунт необхідними макро- та мікроелементами. Добриво забезпечує життєдіяльність рослин на будь-якій стадії розвитку та відрізняється високою ефективністю і швидкодією. Виготовляється у вигляді гранул, що містять одразу три компоненти: азот, фосфор та калій. 

Більше інформації про нові добрива читайте тут: 

https://tetra-agro.com.ua/news/novi_dobriva_vid_tetra_agro_yaki_pracyuyut_na_rezultat.

нові добрива від Тетра-Агро