• Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива

Як та чим підживити землю навесні: рекомендації та поради

Чим удобрити землю весною? Над цим питанням неодноразово замислюються аграрії. А особливо зараз, коли посівна кампанія на старті. Ми маємо кілька порад, які допоможуть обрати ефективні добрива.

 

Чому необхідно вносити добрива на поля?

 

Для ефективного росту агрокультур потрібен азот, фосфор та калій. Врожай буде незначним без достатньої кількості цих речовин у ґрунті, а відповідно і малі прибутки від господарства. Поліпшують живлення рослин комплексні мінеральні добрива. Саме тому NPK можуть стати запорукою щедрого врожаю. 

Ви точно матимете успіх, якщо оберете якісні добрива. Наприклад, при використанні міндобрива Нітроамофоска зможете зібрати на 30-70% більше врожаю. Хіба ви не будете раді такому результату? 

Тепер розповідаємо детальніше. Мінеральні добрива Нітроамофоска-М від компанії «Тетра-Агро» — високоефективні. Власне вони і насичують агрокультури фосфором, калієм та азотом. Наше міндобриво гранульоване, в одній гранулі є всі потрібні елементи. NPK живить рослину, кальцій відновлює кислотно-лужний баланс ґрунту, мікроелементи сприяють збалансованому живленню рослини. Саме це, у комплексі, вдосконалює ріст сільськогосподарських культур. 

 

Які добрива необхідно вносити навесні?

 

Компанія «Тетра-Агро» цього року розширила асортимент NPK. Віднедавна у лінійці з’явилися декілька нових формул. Це NPK 15:15:15, NPK 7:17:21 та NPK 16:16:16. Вони оптимальні під різні типи ґрунту та підходять для вирощення всіх сільськогосподарських культур.  

Одним із найпопулярніших добрив від «Тетра-Агро» є Нітроамофоска-М NPK 9:18:22. Це мінеральне добриво нейтралізує кислотність ґрунту, завдяки чому покращується розвиток і ріст агрокультур. 

Для різних типів ґрунтів також радимо Нітроамофоску-М NPK 8:20:25, яка містить три форми фосфору. У цьому її особливість та унікальність. 

Варто зазначити, що Нітроамофоску-М аграрії можуть застосувати по-різному, як у період передпосівної культивації, під час посіву культур, так і як підживлення для озимих культур, які перезимували.  

 

У виробництві «Тетра-Агро» використовує винятково перевірену сировину з України, Білорусі та Єгипту. Вся продукція сертифікована та завжди має позитивні відгуки від клієнтів. Тож можете бути певні у якості. 

Переконаєтеся у ефективності цих добрив і ви. Замовлення можете зробити за номером: (066) 133 26 77. Менеджери детально розкажуть як удобрити землю, яке найефективніше для цього NPK та про способи доставки. 

 

Читайте також: 

«Весняний посівний сезон: як українським аграріям збільшити врожайність»

які добрива вносити навесні