• Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива

Лідер року 2017

Нагорода «Лідер року 2017» 

 

  1. Товариство з обмеженою відповідальністю «Тетра-Агро» – визнано «Лідером року 2017» у галузі виробництва комплексних мінеральних добрив та неспеціалізованій оптовій торгівлі.
  2. Бізнес-успіх ТзОВ «Тетра-Агро»   підтверджено нагородою «Лідер року 2017»
  3. Нова бізнес-вершина ТзОВ «Тетра-Агро»: нагорода «Лідер року 2017»

 

Компанія «Тетра-Агро» увійшла до числа кращих підприємств України за авторитетною оцінкою Національного бізнес-рейтингу та визнана «Лідером року 2017 року». Тепер успішність, стабільність і високу репутацію підприємства підтверджують престижні нагороди.

 

ШЛЯХ ДО ВЕРШИНИ

У кожної перемоги є чотири джерела: бажання, праця, талант і єдність. Наші бажання, мрії та цілі змушують нас рухатися вперед, шукати нові шляхи та відкривати невідомі горизонти.

ТзОВ «Тетрагро» було зареєстроване 15.09.2005 року. Згодом прийшла ідея зробити щось корисне для вітчизняних аграріїв.

Проект виробництва був розроблений ВАТ «ГІРХІМПРОМ». Результатом нашої співпраці є налагоджене ефективне виробництво гранульованих мінеральних добрив «Нітроамофоска-М» вітчизняного виробництва за екологічно безпечними технологіями і прийнятною ринковою ціною.

 

БУДНІ ЛІДЕРА

Здолати обрану дорогу неможливо без щоденної наполегливої праці. Сьогодні компанія займається виробництвом комплексних мінеральних добрив «Нітроамофоска-М» NPK 9:18:22 +S, Ca, Mg, Cu, Zn, Mn, Fe, Na, B.

          Підприємство у своїй діяльності дотримується наступних принципів:

Висока якість, надійність, задоволення потреб клієнта.

 

ТАЛАНТ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ЛЮБОВІ

В свою роботу ми вкладаємо не тільки працю, але й душу. Вірність, самовіддача і, звичайно ж, любов до своєї роботи дають нашій команді можливість надавати клієнтам якісні товари, бути попереду багатьох конкурентів, лідирувати в сфері виробництва комплексних мінеральних добрив

У компанії «Тетра-Агро»  працює команда професіоналів.

 

В ЄДНОСТІ – СИЛА

Запорука успіху – взаєморозуміння в колективі, взаємодопомога, підтримка цілей компанії. Тільки спільними силами можна реалізувати важливі ідеї, цікаві проекти, досягти бажаного результату.

І тому підтвердження – сьогоднішня нагорода Національного бізнес-рейтингу, який провів об'єктивну комплексну оцінку результатів нашої діяльності і визнав нас «Лідером року 2017 року».

Національний бізнес-рейтинг проводить рейтингування підприємств України вже більше 14 років і за цей час завоював довіру та повагу ділової спільноти за прозорість та незалежність оцінювання.

Нагорода «Лідер року» означає для нас, що ми на правильному шляху і повинні працювати ще з більшим натхненням .

ТзОВ «Тетра-Агро» планує на майбутнє збільшити обсяги виробництва та асортимент товару.

Читайте також:  «Виробник мінеральних добрив ТОВ «Тетра Агро» представила продукції на Міжнародній виставці «АгроКомплекс»».

тетра-агро на виставці
український виробник міндобрив