• Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива

«Тетра-Агро» підтримала випуск книги про мінеральні добрива

У світ вийшло нове видання про мінеральні добрива. Авторами унікальної книги є професори Володимир Лихочвор та Василь Петриченко. Науковці багато років вивчають вплив, значення, а також правильне застосування добрив на українських землях. Наша компанія підтримала вихід літературної новинки.

 

«Ми завжди вболіваємо за нові дослідження українських науковців, особливо в аграрному секторі. А реалії такі, що ця сфера крім державного фінансування, потребує підтримки, щоб розвиватися в ногу з часом – пояснює директор компанії «Тетра-Агро» Сергій Прокопенко. – Ми за те, щоб у наших клієнтів-аграріїв була можливість читати якісну наукову
літературу, і відповідно вдосконалювати свої господарства.»

 

У посібнику зібрана та систематизована вся необхідна інформація про те, які бувають види добрив. Автори зокрема аналізують комплексні мінеральні добрива: їх дію на рослини та правила підживлення. А також є покроковий розрахунок норм внесення мінеральних добрив. Описані системи удобрення для всіх основних польових культур: пшениці, жита, ячменю, вівса, кукурудзи, гороху, сої, картоплі, цукрового буряка, ріпаку, соняшника та льону.

 

Посібник стане незамінним помічником для всіх, хто вирощує, вивчає чи просто любить поле!

 

Читайте також:

книга про мінеральні добрива