• Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива

Результати застосування української “Нітроамофоски-М”: відгуки фермерів та агрономів

Кожен аграрій в пошуку якісного, ефективного та вигідного по ціні NPK. Існують свої міфи та стереотипи, мовляв, закордонне - краще. Але вже сотні українських господарств переконалися, що це не завжди так. 

Так, до прикладу, волинське господарство “Буг” користується NPK від українського виробника “Тетра-Агро. Вони застосовують “Нітроамофоску-М” для всіх своїх культур - ріпаку, сої, пшениці та кукурудзи. 

За словами агронома господарства «Буг» Олександра Омельчука, результат від “Нітроамофоски” помітний зразу ж, коли пшениця сходить. “Ми збираємо 5,5-6,5 т пшениці з 1 га. Раніше, без цього добрива, результат був майже двічі менший”, - зазначає Олександр Омельчук. 

 

“Нітроамофоскою-М” підживили також різні сорти озимого ріпаку і були вражені результатом: “Цьогоріч ми зібрали озимий ріпак з урожайністю 42 ц/га. Це чудовий результат, особливо, якщо порівнювати з минулим роком, коли ми отримали 15 ц/га. Чесно сказати, скільки я займаюся ріпаком, то на сьогодні це найшикарніший ріпак”, - додає директор господарства “Буг” Сергій Матишейко

 

За словами підприємця, різні сорти ріпаку вони піджиливи комплексним добривом “Нітроамофоска-М” NPK 9:18:22. Обрали саме це NPK, оскільки воно приваблює вмістом кальцію.Таким чином “Нітроамофоска-М” вирішила на їхньому полі проблему закислення ґрунту. Тобто при посіві на місці удобрення розкислюється земля, що сприяє доброму врожаю. 

 

Волинський фермер відмовився від імпортних добрив після того, як вперше застосував комплексне добриво “Нітроамофоска-М” українського виробника “Тетра-Агро”: “Раніше на своїх полях ми вносили добрива іноземних виробників. І що я зауважив: добриво українського виробництва “Нітроамофоска-М” має ціну суттєво кращу за іноземні аналоги, а результат дає на рівні. Тож навіщо переплачувати? До того ж, приємно працювати з компанією “Тетра-Агро”, яка завжди лояльно ставиться до агровиробника, до його обставин, і вчасно поставляє продукцію”, - розповідає директор господарства “Буг” Сергій Матишейко.  

 

Як показує досвід багатьох наших клієнтів, комплексне живлення культур “Нітроамофоскою-М” забезпечує збільшення врожаю. Дієвість та ефективність добрив “Тетра-Агро” підтверджена відгуками клієнтів та численними науковими дослідженнями, зокрема фахівців Львівського національного аграрного університету. Завдяки тісній співпраці з науковцями та постійним лабораторним дослідженням, ми створили лінійку якісного мінерального добрива: NPK 9:18:22, NPK 8:20:25, NPK 15:15:15, NPK 16:16:16, NPK 7:17:21 Ми щоразу вдосконалюємо та розширюємо виробничі потужності, тож віднедавна в нашому арсеналі з'явилася новинка - NPK 3:20:20. Це ще одне високоефективне добриво, яке має збалансований вміст фосфору та калію.

 

Читайте також: