• Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива

Ефективність «Нітроамофоски-М» підтверджена міжнародними науковими сертифікатами

«Нітроамофоску-М» не випускають з уваги українські науковців, які досліджують вплив добрива на різні сільськогосподарські культури та його ефективність. Вже зараз за темою вивчення ефективності добрива Нітроамофоска на сої, озимих пшениці та ріпаку видано 38 наукових праць, в тому числі 23 закордоном. Такі дослідження щодо нашого NPK проводять на базі Львівського національного аграрного університету.
 

Кандидат сільськогосподарських наук, доцент, міжнародний викладач Руслана Панасюк кілька років присвятила вивченню ефективності «Нітроамофоски-М»: «У цьому добриві нас зацікавив його хімічний склад. Оскільки крім азоту, фосфору та калію там містяться також інші важливі мікроелементи для росту та розвитку рослин: сірка, кальцій, молібден та ін. На сьогодні в технології вирощування культур, крім NPK важливе місце займають також мікроелементи. Для прикладу, кальцій сприяє тому, що краще розвивається коренева система, жаростійкість підвищується. Внесення такого елемента, як сірка забезпечує одержання високобілкових врожаїв, дає стійкість рослинам до шкідників...».


Результати досліджень вражають, наприклад, на сої: «Це NPK позитивно впливає на всі показники продуктивності рослини: на формування кількості бобів, прискорюється швидкість проростання, добре впливає на висоту рослини, на якість культури. Якщо простими словами – це хороше добриво!» -  пояснює Руслана Панасюк.

 

 

А тепер наше NPK отримало ще й десятки апробацій (визнання результатів проведених досліджень) в майже 30 країнах світу під час наукових конференцій. Зокрема, в Японії, Китаї, Франції, Польщі та ін. Про це повідомила Руслана Панасюк: «Це підтвердження, що наші дослідження «Нітроамофоски-М» мають визнання не лише в Україні, а й на міжнародному рівні. Тобто наші дослідження висвітлюються в публічному світлі в світі».

 

Читайте також: