• Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива
  • Тетра-Агро, міндобрива, добрива

«ТЕТРА-АГРО» отримала чергову партію фосфоритів з Єгипту

Миколаївський порт прийняв з Африки чергову партію сировини для комплексних мінеральних добрив. Йдеться про фосфорну сировину з Єгипту для «Нітроамофоски-М» (NPK) української компанії «Тетра-Агро». 

 

«Нещодавно ми прийняли в Миколаєві судно з єгипетськими фосфоритами. Це чергова спеціальна пряма поставка для нашого комплексного мінерального добрива «Нітроамофоска-М». Вся сировина ще у Єгипті промаркована та розфасована у біг-беги для «Тетра-Агро», – розповідає директор компанії Сергій Прокопенко. – Для нас дуже важлива якість сировини, тому ми до цього питання підходимо ретельно. Cвого часу ми спеціально шукали родовище фосфоритів, яке ідеально підходить для нас. Ці єгипетські фосфорити мають найкращі характеристики за вмістом засвоюваної форми та вмістом мікроелементів. Відповідно ця продукція ідеально підходить для нашого виробництва, для нашого споживача, та для ґрунтів господарств наших клієнтів». 

 

Більше того, ця сировина безпечна та екологічна, рекомендована міжнародними профільними організаціями, сертифікована відповідно до вимог українського законодавства. 

 

Нагадаємо, команда «Тетра-Агро» створили лінійку високоякісного комплексного мінерального добрива «Нітроамофоска-М». Спершу команда «Тетра-Агро» розробила універсальне азотно-фосфорно-калійне добриво «Нітроамофоска-М» (NPK 9:18:22, яке оптимальне для кислих ґрунтів), аналогів якому немає в Україні. Цього року компанія розробила та випустила на ринок NPK 3:20:20 для різних типів ґрунтів, торік – NPK 8:20:25. Також у лінійці «Нітроамофоска-М» є такі комплексні мінеральні добрива як NPK 15:15:15, NPK 7:17:21, NPK 16:16:16. Вартість міндобрив вказана у Прайсі.

 

Читайте також:

партія фосфоритів для Тетра-агро